lauantai 5. huhtikuuta 2014

Täällä taas!

Blogi on viettänyt nyt melkein kaksi kuukautta hiljaiseloa. Jotenkin olen ollut vähän talvihorroksessa asian suhteen. Kuulumisten päivittämiset ovat aina jääneet vain ajatuksen asteelle ja nyt niitä olisikin jo niin paljon, etten oikein tiedä, mistä aloittaisin...

No, jospa aloittaisin tuoreimmista eli viimeisimmän viikon puuhasteluista. Viikko on pitänyt sisällään koirakavereiden kanssa ulkoilua ja agilityä. Viime lauantaiaamun lenkkiseuraksi saatiin Taco-russeli, jonka Pilke tapas nyt ekaa kertaa. Tacon terrierimäinen leikkimistyyli ensin hieman jänskätti ja pariin kertaan piti varmuuden vuoksi juosta kiljuen mun jalkoihin, mutta ensijännityksestä toivuttiin onneksi nopeasti. Bongasin tai ainakin valokuvasin aikaisen kevään ensimmäiset leskenlehdet.

Sunnuntaina olikin sitten vuorossa agiliitelyä Taikan kanssa ATT:llä. Startattiin kolmelle radalle. Päivän eka rata oli Salme Mujusen hyppäri, joka alkoi pitkällä ja hankalasti vinolla kuuden esteen hyppysuoralla päättyen putkeen. Kappas vaan, olin armottomasti myöhässä viimeisellä hypyllä ja nopsajalka ehti mennä sen takaakiertona, joten siitä hylly. Saman tuomarin agilityradalla T otti ensimmäisen (ja toivottavasti viimeisen) varaslähtönsä kisatilanteessa. Palautus lähtöpaikalle ja hylly sitten siitäkin. Kolmas rata oli kroatialaisen Alen Marekovicin agilityrata, josta vitonen tokavikalta esteeltä eli aalta. Puomin ylösmenokin oli siinä ja siinä, että osuiko kontaktille. Tuomarin mielestä osui (mun mielestä ei). Täytyy myöntää, että pientä turhautumista alkaa olla jo ilmassa, kun ei sitä nollarataa tuu ei sit millään! Ja ihan voi kyllä ohjaaja katsoa peiliin... Tässä vielä videokuvaa vikasta radasta.Tiistaina käväistiin ennen valmennusryhmätreenejä lenkkeilemässä Luolavuoren maastoissa Lilli-sheltin kanssa. Tässä Ronjan ottamia kuvia ihanista trikkitytöistä.

Keskiviikkona käväistiin Taikan kanssa vielä oman seuran epävirallisissa agilitykisoissa. Kuinkahan sitä oikein saisi siirrettyä tuon rennon fiiliksen tutun hallin epiksistä vieraaseen halliin ja virallisille kisaradoille?! Videolla avoimen luokan agilityrata.Tänään ollaan jo ulkoiltu ja ihmetelty kovaäänistä hanhiparvea tuolla rannassa. Seuraavaksi olisi suunnitelmissa kantaa kortemme kekoon ja käydä luovuttamassa Taikan verinäyte Hannes Lohen koirien geenitutkimukseen. Nettisivujen mukaan näytteitä on kerätty jo noin 48 000 erirotuiselta koiralta, joista shelttejä on 681. Huomenna olisikin sitten Pilken vuoro misseillä ensimmäistä kertaa epävirallisesti näyttelykehässä, jos sää suinkin vain sallii. Vähän epävakaiselta kyllä näyttää ennustukset.

Rentouttavaa viikonloppua! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti